Concert de muzică pentru copii: „Zmeul furăcios”, Ovidiu Mihăilescu

0
838
Sâmbătă, 16 octombrie 2021, de la ora 13.00, la sediul MNLR din Str. Nicolae Crețulescu 8, cei mici sunt invitați la concert.
Cel mai recent album al lui Ovidiu Mihăilescu, „Zmeul furăcios”, a fost lansat la Ilva Mică alături de Dana Florian și Daniel Iancu, în 2020, dar și în cadrul evenimentului Strada de C’Arte, la Rampa de Poezie și Jazz 2021. Albumul „Zmeul furăcios” conține „cântece cu lipici pentru pici”. „Era nevoie de o astfel de abordare pentru că generația aceasta de copii crește fie cu cântece fără nicio legătură cu realitatea în care trăiesc, fie cu texte care țin musai să aibă în spate o morală sau un scop educativ cât se poate de ostentativ”, crede Ovidiu Mihăilescu care se joacă, exact ca un copil, își lasă imaginația să zburde, vorbește pe limba celor mici.
_____________________
Participarea la evenimente este liberă, iar accesul se face pe baza prezentării certificatului de vaccinare sau a unui test PCR din ultimele 72 de ore ori a unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore şi numai în baza unei rezervări la adresa programe@mnlr.ro sau la numărul 0736.598.451 (WhatsApp).
Total Views: 837 ,