Invitație de a participa la Concursul „Refresh” pentru cele mai bune montaje realizate de adolescenți  

0
135

Muzeul Național al Literaturii Române are deosebita plăcere de a vă invita să luați parte la aniversarea celor 65 de ani de la înființarea instituției, moment care va fi marcat printr-o serie de evenimente dedicate interacțiunii cu vizitatorii de ieri și de astăzi.

Cu această ocazie, ne dorim ca liceenii să devină promotorii unei schimbări de optică și să își pună amprenta asupra metodelor de promovare a spațiului cultural. După formarea echipei, într-o primă etapă, aceștia sunt invitați să viziteze muzeul pentru a colecta materialele foto-video necesare montajului, după care fiecare va prelucra aceste date, astfel încât să realizeze o prezentare video prin care să ofere o nouă lumină expoziției de bază din strada Nicolae Crețulescu 8.

Înscrierile echipelor sunt realizate de cadrele didactice de la liceele din București, iar date despre regulamentul de participare, precum și informații cu privire la formatul și durata materialelor, regăsiți în documentele de mai jos.

Juriul care va evalua materialele înscrise în concurs este compus din: Bogdan George Dună, Marius Șerban, Alexandru Ursu.

Materialele pot fi trimise până în data de 28 mai 2022, ora 23.59, la adresa programe@mnlr.ro.

Regulamentul concursului

Formular de înscriere

Formular consimțământ

Total Views: 135 ,