Un poet, un prozator, un vin #2

0
172

Vă așteptăm marți, 24 mai 2022, ora 19.30, în Grădina Muzeului Național al Literaturii Române (Str. Nicolae Crețulescu 8), la o nouă întâlnire din cadrul proiectului Un poet, un prozator, un vin. Căutăm arome, sortimente expresive și elegante, buchete complexe, ermetizare perfectă în literatură și vin.

Titlul întâlnirii: Cum e să ai o pălărie nouă?
Invitați: Ioana luna Șerban și Florin Spătaru
Moderator: Doina Ruști
Sponsor: Jidvei

Ioana luna Șerban (n.1990), poetă, preocupată de schimbările formative în artă, este în viața cotidiană curator asistent la MARe/Muzeul de Artă Recentă și doctorand la CESI/Centrul de Excelență în Studiul Imaginii. Scrie un studiu despre nou în teorii și practici ale artei contemporane și a tradus & scris texte de profil. Este autoarea volumului de poeme „Un viitor care se potrivește trecutului” (Vellant, 2021).

Florin Spătaru (n. 1983) a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București. A câștigat concursuri literare în Franța și a fost publicat în „Nouvelle Quinzaine littéraire” din Paris. A publicat în revistele „Argos”, „Dilema Veche” și în „Revista de povestiri”. A publicat recent romanul „Greier de topaz” (Litera, 2022).

Total Views: 171 ,